Welke gegevens van jou kan het betreffen

Wij verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens van je:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • De organisatie waar je voor werkt
  • IP-adres
  • Cookie ID
  • Hoe vaak e-mails worden geopend
  • Welke links in e-mails geklikt worden
  • Surfgedrag op onze eigen website

Deze gegevens vragen wij bijvoorbeeld van je op het moment dat je een contactformulier invult. Of wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. We vragen altijd alleen om de hoognodige gegevens om je aanvraag te kunnen verwerken.

Doorverkopen van persoonlijke gegevens doen we absoluut niet. Jouw gegevens behandelen wij uiteraard vertrouwelijk en zorgvuldig.

Doeleinden

We verwerken jouw persoonsgegevens alleen wanneer wij dat volgens de AVG en UAVG mogen en voor de doeleinden die wij hieronder hebben beschreven.

Contact

Heb je contact met ons opgenomen per telefoon, e-mail, ons contactformulier of social media, dan hebben wij deze gegevens van je ontvangen. Deze ontvangen gegevens verwerken we om te kunnen reageren op jouw bericht.

Nieuwsbrief

Je kan je bij ons aanmelden voor de DevXnieuwsbrief: een e-mail die ongeveer eens per twee weken in je inbox verschijnt. Vind je de mails niet meer interessant? Dan kun je je op elk moment eenvoudig uitschrijven door te klikken op ‘afmelden’ onderaan elke mail.

Cookies

Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die tijdelijk worden opgeslagen op je harde schijf of in het geheugen van de website of mobile device. De cookies worden door ons gebruikt om je ervaring op onze website te optimaliseren. Dit doen wij bijvoorbeeld door je voorkeursinstellingen tijdens je bezoek te onthouden. Zo hoef je bijvoorbeeld niet iedere keer lang te wachten op een download.

Daarnaast houden wij de bezoekersstatistieken van onze website bij. Daarmee zien wij niet precies jouw gedrag, maar de statistieken van onze website in het algemeen. Deze statistieken helpen ons om content te maken die voor onze bezoekers het meest relevant is.

Verschillende soorten cookies

Hier vind je een kort overzicht van de cookies die geplaatst kunnen worden door onze website en eventueel ingesloten functionaliteit van derden.

Google Analytics

Google Analytics gebruiken wij om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt. Daarnaast meten wij waar een bezoeker vandaan komt. Google Analytics cookies worden maximaal twee jaar bewaard. Alle gegevens zijn geanonimiseerd.

Google Adwords

Soms gebruiken wij Adwords. Daarmee plaatsen wij o.a. advertenties op websites waar jij ook komt. Dan weten wij niet precies wie jíj bent, maar alleen dat je iemand bent die onze website een keer heeft bezocht.

ActiveCampaign

Naast Google maken wij ook gebruik van ActiveCampaign om de pagina’s op onze websites te meten. Wanneer je je gegevens hebt achtergelaten zien wij of je de website bezoekt en welke pagina. In de nieuwsbrieven die wij naar je sturen kunnen we zien of je deze opent en waar je op klikt. Zo stemmen wij onze e-mails beter af op jouw interesses.

Cookies verwijderen

Wil je cookies uitschakelen of verwijderen? Je kunt ze gemakkelijk uitschakelen via je browser. Gebruik eventueel de handleiding van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Cookiemelding

Door onze website te bezoeken ga je akkoord met bovenstaande zaken. Deze gegevens zullen wij alleen voor interne doeleinden gebruiken krijgen. 

Externel links

Op onze website vind je links naar andere pagina’s, bijvoorbeeld naar de websites van onze klanten, partners of leveranciers. Het privacy statement van deze derde partijen is niet van toepassing op onze website.

Beveiliging

Wij zorgen er voor dat we de gegevens die wij van jou verzamelen beschermd zijn. Ook intern is de toegang tot deze gegevens niet vrij gegeven.

Bewaartermijn

De ontvangen persoonsgegevens bewaren wij niet langer dan noodzakelijk en alleen om ze te gebruiken voor de doelen waarvoor ze zijn opgevraagd. Daarnaast bewaren we ze om aan de toepasselijke wet- en regelgeving te voldoen.

Weten welke gegevens wij van jou bewaard hebben?

Op ieder moment kan je de persoonsgegevens die je tot dat moment aan ons hebt verstrekt inzien, veranderen, verbeteren, overdragen, aanvullen, afschermen of verwijderen. Ook de toestemming voor verwerking van je gegevens kan je ieder moment intrekken. Na ontvangst van ieder email van ons kan je aangeven dat je geen mails meer wilt ontvangen. Ben je het alsnog niet eens met onze werkwijze of beslissing? Dan kun je na 25 mei 2018 een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen van privacy- en cookiebeleid

Wij behouden ons het recht om wijzigingen aan te brengen in ons privacy- en cookiebeleid. Op deze locatie is te allen tijde het actuele privacy- en cookiebeleid te vinden.

Vragen

Zijn er vragen of onduidelijkheden naar aanleiding van bovenstaande informatie? Je kunt ons bereiken via info@devxteam.com