Over ons

Samen DevXTeam

Toegevoegde waarde bieden in een wereld die constant verandert, dat is de uitdaging van vandaag en morgen.
Dit geldt met name in de wereld van de digitalisering waarbij bedrijven hun online zichtbaarheid moeten vergroten, maar ook door gebruik van de juiste tools hun automatisering intern of extern moeten bewerkstelligen.

Hoe help jij als IT-partner of MSP’er je klanten bij deze vraagstukken? Welke kansen creëer je voor je klanten? Welke stappen dienen je klanten te nemen om de concurrentie voor te kunnen zijn of om überhaupt te overleven?

DevXTeam biedt je een full service development dienstverlening aan. Een partner die jouw taal spreekt, specialistische development kennis in huis heeft, development laagdrempelig maakt en jouw zorgen omtrent de digitalisering vraagstukken van je klanten wegneemt.

DevXTeam is de “Development As A Service” provider die de IT influencers helpt bij de development vraagstukken van hun eindklanten…

Het DevXTeam bestaat uit ervaren en hooggekwalificeerde senior en medior software ontwikkelaars met een nationale en internationale werkachtergrond. Onze programmeurs zijn zeer ervaren in de diverse talen en disciplines die zij beheersen. Daarnaast beschikken wij over een team
van projectmanagers die hun sporen als developer en als projectmanager reeds verdiend hebben en die jouw directe aanspreekpunt zijn bij projecten.

Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen